Health

Rugpijn is een van de meest voorkomende maar ook een van de meest beperkende klachten. Zowel jong als oud worden hierdoor getroffen. Stress, eenzijdige belasting en het verwaarlozen van de rug- en buikmusculatuur zijn de voornaamste veroorzakers. Na verloop van tijd kunnen de klachten verder verergeren door compensatiegedrag en zelfs chronisch worden. Hierdoor start een vicieuze cirkel met maar een oplossing: specifieke training van de rug.

Miha bodytec gaat verder waar andere trainingsvormen ophouden. Zo worden zelfs de diepst liggende spier(groepen) geactiveerd en versterkt. Waar traditionele trainingsvormen dat slechts in beperkte mate of zelfs helemaal niet voor elkaar krijgen. Hierdoor wordt de stabiliteit van de wervelkolom verbeterd en waardoor de onderrug wordt ontlast. Eventuele dysbalans wordt opgeheven en de core musculatuur wordt geoptimaliseerd; de juiste weg naar een sterke en gezonde rug.

Het maakt niet uit of de klachten al bestaan of dat deze voorkomen moeten worden, studies hebben de effectiviteit van miha bodytec aangetoond:

  • 88% van de deelnemers konden een significante afname van de rugklachten bewerkstelligen.
  • Zowel de hoeveelheid, duur en intensiteit van de pijn namen af met meer dan 80%.
  • Meer dan 40 % van de deelnemers had continu last van rugpijn. Na slechts zes weken training was dit nog maar 9%.
  • Bij maar liefst 44% van de chronisch pijn patiĆ«nten verdwenen de klachten volledig.
  • De duur van de pijn tijdens het dagelijks leven nam tot 30% af.

Indrukwekkende cijfers die hoop bieden bij het bestrijden van een van de meest voorkomende pijnklachten!