Over ons

“Bodytec-cen” is de nieuwste en vooral leukste methode voor bliksemsnelle resultaten. Ervaar de intensiteit en effectiviteit van Electro Musculaire Stimulatie. Miha bodytec gaat verder waar traditionele trainingsvormen stoppen en garandeert resultaat in een fractie van de tijd.

Wij zijn een studio waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo werken wij uitsluitend met apparatuur en accessoires van gerenommeerde merken zoals Miha bodytec. Doordat wij uitsluitend in kleine groepen of zelfs individueel werken is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Doordat wij zelf met onze producten werken, weten wij waar de meerwaarde ligt voor onze klanten en weten wij het maximale uit de trainingen te halen. Interesse in de vele mogelijkheden van een bodytec training? Ons team van enthousiaste trainers staat voor u klaar.

Door het bieden van maximale ondersteuning, goede producten en persoonlijke service streven wij naar een maximale klanttevredenheid. Wilt u Bodytec zelf ervaren? Neem dan contact met ons op voor een proefles! Bel, mail of stuur ons een bericht via de social media. Ons team staat voor u klaar.

-Bij ons train je altijd op afspraak, daardoor hebben wij alle tijd voor jou

-Bij ons train je maximaal met z’n tweeen

-Bij ons kun je makkelijk voor de deur parkeren

-Bij ons kun je gratis gebruik maken van WiFi

-Bij ons kun je gratis koffie, thee of water drinken

-Bij ons kun je je kinderen meenemen tijdens jouw training

-Bij ons kun je pinnen